Contact

Presskit

Boek Joey!

Over Joey

Over Joey

 

Joey Festa is een echte entertainer. Het DJ-vak werd hem met de paplepel ingegoten, daar waar zijn opa een van de eerste DJ’s in het Land van Maas & Waal was. Joey heeft de kneepjes van het vak al vroeg geleerd en heeft dus al heel wat jaren ervaring. Joey Festa heeft ervaring met privé feesten zoals bruiloftsfeesten, jubileumfeesten, maar is ook bekend van de Feestcafé’s binnen Nederland. Ook in Feestcafé The Cartoon in Lloret de Mar is Joey een graag geziene DJ. Hij heeft al menig feesttent en sportkantine op z’n kop weten te zetten!

 

info

Info over joey

Joey Festa, altijd vol van enthousiasme, wordt gekenmerkt door zijn rijke kennis van muziek en het opvreten van de microfoon. Voor hem is het géén feest als het dak er niet vanaf vliegt!
Door de juiste mixen van allerlei muziekstijlen te draaien zorgt hij dat er altijd te feesten valt voor alle leeftijden. De gasten staan ten alle tijden centraal bij Joey Festa, immers is het feest van én voor het publiek. Hij draait graag dat wat zij willen horen, maar altijd met een eigen vleugje daaraan toegevoegd. Het publiek opzwepen is dat wat hem keer-op-keer de grenzen op laat zoeken om de confetti te kunnen laten knallen en de glazen te laten klinken!

Kortom: het is absoluut géén feest als JOEY FESTA niet is geweest!

Pin It on Pinterest

Share This
Chat met Joey!